مراحل لیزر موهای زائد

مراحل لیزر موهای زائد【سال 1401】❤

ما در این مقاله سعی داریم شما را با مراحل لیزر موهای زائد آشنا کنیم. رشد مو یکی از ناخوشایندترین اتفاقاتی است که همه افراد هنگام بلوغ تجربه می کنند. موهای زائد نه تنها ظاهر بدن را تحت تاثیر قرار می دهند، بلکه رشد آن در قسمت های خاصی از بدن مانند زیر بغل باعث بروز مشکلاتی مانند تعریق و بویایی می شود. از طرفی کوتاه کردن یا اپیلاسیون موهای ناخواسته باعث ایجاد مشکلات دیگری مانند زخم، خارش و حتی تیره شدن پوست در برخی موارد می شود. علاوه بر این، اپیلاسیون یک کار وقت گیر است و نتیجه آن دائمی نیست. امروزه روش های جدیدی مانند لیزر موهای زائد وجود دارد که می تواند راه حل مناسبی باشد. در ادامه برای آشنا شدن با مراحل لیزر موهای زائد با ما همراه باشید.

لیزر موهای زائد چیست ؟

لیزر نوعی فناوری است که پرتوهای نور را در طول موج و فرکانس خاصی متمرکز می کند. در لیزر، تمام فوتون های نوری توسط دستگاه های الکترونیکی فازبندی شده و در یک جهت قرار می گیرند و انرژی و قدرت نفوذ پرتوها را افزایش می دهند. لیزر در بسیاری از صنایع مانند خدمات چاپ و برش، فعالیت های پزشکی مانند جراحی چشم و پارگی سنگ کلیه کاربرد دارد. دستگاه های لیزر موهای زائد به گونه ای طراحی و تولید می شوند که یک پرتو نور با طول و انرژی مشخص تولید می کنند. این اشعه ها فقط باید روی فولیکول های مو تاثیر بگذارند و به سایر نواحی آسیب نرسانند یا به عمق پوست نفوذ نکنند.

لیزر موهای زائد چیست ؟

عملکرد دستگاه لیزر موهای زائد :

دستگاه های لیزر پرتوهای نور را به فولیکول های مو می رسانند و انرژی خاصی تولید می کنند. در نتیجه این تابش نور با رنگدانه تیره به فولیکول مو جذب شده و به گرما تبدیل می شود. این گرما باعث از بین رفتن موهای تیره می شود. هر چه مو تیره تر و ضخیم تر باشد، رنگدانه بیشتری دارد و با تابش لیزر، گرمای بیشتری تولید می شود و فولیکول مو از بین می رود. به همین دلیل به افرادی که قصد لیزر موهای زائد را دارند توصیه می شود که موهای خود را با تیغ اصلاح کنند و از اپیلاسیون و بستن خودداری کنند.

چه افرادی می توانند لیزر موهای زائد انجام دهند ؟

هر فردی می تواند موهای بدن خود را لیزر کند. هر چه رنگ پوست روشن تر و موها تیره تر و ضخیم تر باشد لیزر موثرتر است. زیرا لیزر موهای تیره و قسمت های تیره را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر رنگ پوست شما تیره است، امکان دارد دچار عوارض سوختگی شوید. شما باید مراقب افراد با پوست تیره باشید، آن ها باید از دستگاه های مخصوص با فرکانس تابش کمتر استفاده کنند تا خود را نسوزند.

کاندیدای نامناسب برای انجام لیزر موهای زائد

بعضی از افراد کاندیدای مناسبی برای انجام لیزر موهای زائد نیستند و انجام این روش برای آن ها ممنوعیت دارد. در ادامه با کاندیدای نامناسب لیزر موهای زائد آشنا می شوید :

  • افرادی که به تازگی پوست خود را برنزه کردند نباید از لیزر استفاده کنند.
  • کسانی که اختلالات هورمونی دارند.
  • افرادی که به بیماری لوپوس مبتلا هستند.
  • افرادی که داروهای خاصی مانند راکوتان و ایزوترتینوئین مصرف می کنند.
  • زنان در دوران بارداری نباید لیزر موهای زائد انجام دهند.
  • اگر در جایی که لیزر هدف گرفته شده گوشت اضافی وجود داشته باشد.
  • وجود خالکوبی یا خال در محل لیزر به هیچ نتیجه ای منجر نمی شود.
  • اگر به طور مرتب تبخال دارید یا در زمان لیزر درمانی تبخال دارید.

لیزر موهای زائد در بارداری چگونه است ؟

با توجه به تغییرات هورمونی زیاد در دوران بارداری، استفاده از روش لیزر برای از بین بردن موهای زائد در این دوران برای زنان باردار توصیه نمی شود. به همین دلیل کلینیک های لیزر موهای زائد نباید خدمات لیزر موهای زائد را به زنان باردار ارائه دهند. اگر از قبل از بارداری جلسات لیزر خود را ادامه دادید و در این مدت باردار شدید، حتما متوجه شدید که در این مدت به دلیل تغییرات هورمونی، ممکن است موهای لیزر برگشته یا موهای جدید فشار آورده باشند. بیشتر موهای زائد ایجاد شده در دوران بارداری به تدریج می ریزند و پس از زایمان از بین می روند. ممکن است بعد از زایمان به یک یا دو جلسه لیزر اضافی نیاز داشته باشید.

مراحل لیزر موهای زائد

مراحل لیزر موهای زائد عبارت است از :

یافتن بهترین کلینیک :

یافتن بهترین کلینیک لیزر موهای زائد یکی از مهم ترین فعالیت هایی است که باید قبل از لیزر موهای زائد انجام دهید. اگر کلینیک نزدیک محل زندگی یا محل کار شما باشد، بهتر است. دستگاه لیزر موهای زائد موجود در کلینیک باید با پوست و موهای شما مطابقت داشته باشد. این کلینیک باید زیر نظر متخصص پوست و مو انجام شود. کلینیک مورد تایید وزارت بهداشت باشد.

مشاوره با پزشک :

پس از انتخاب کلینیک لیزر موهای زائد، باید با متخصص پوست و مو مشورت کنید. اگر یک بیماری زمینه‌ای دارید، داروهای خاصی مصرف می‌کنید یا از یک بیماری پوستی رنج می‌برید، با پزشک خود صحبت کنید. همه این موارد به شما کمک می کند تا روش های لیزر موهای زائد صورت را با خیال راحت و آسان انجام دهید.

آماده سازی برای شروع جلسه اول :

قبل از هر جلسه باید اصلاح کنید و به مرکز بروید. در اولین جلسه فقط متوجه رشد موهای ناخواسته خواهید شد. بعد از یک هفته موهای زائد دوباره رشد می کنند و باید بعد از دو هفته آن ها را اصلاح کنید.

جلسه دوم و سوم :

هنگام انتخاب جلسه دوم و سوم، تا اواسط ماه شاهد رشد موهای ناخواسته نخواهید بود و پس از 10-15 روز، موهای ناخواسته شما به آرامی رشد می کنند. شاید بین جلسه سوم و چهارم فقط یکی را باز کنید.

کاندیدای نامناسب برای انجام لیزر موهای زائد

جلسه چهارم و پنجم :

بین چهارمین و پنجمین جلسه لیزر موهای زائد، متوجه رشد تعداد محدودی موهای ناخواسته خواهید شد. این موها که در جلسات قبلی در مرحله استراحت بودند رشد می کنند. این موهای زائد بسیار محدود هستند و شما به راحتی می توانید بدون نگرانی از رشد موهای ناخواسته خود در جامعه ظاهر شوید. در طول فرآیند لیزر موهای زائد، شاهد کم شدن رشد موهای ناخواسته و سپس از بین رفتن کامل آن هستید.

جلسه ششم و هفتم :

در طی این جلسات به تدریج به شما نشان داده می شود که لیزر موهای زائد در از بین بردن آن ها موثر است. موهای ناخواسته شما خیلی کم رشد می کنند و پوست شما به آرامی روشن و صاف می شود. موهای بیکینی به رشد خود ادامه می دهند، اما سایر قسمت ها بدون مو و صاف هستند. در طی این جلسات می توانید بدون معطلی تصمیم بگیرید که به کلینیک بروید. اگر جلسات را کامل نکنید، دوباره شاهد رشد موهای اضافی خواهید بود. سپس برای جلسه هشتم وقت بگیرید.

جلسه هشتم :

در این جلسه موهای زائد در بیشتر قسمت های بدن وجود ندارد، اما موهای زائد در ناحیه بیکینی در حال رشد هستند. دوباره زیر لیزر موهای زائد بروید تا فولیکول های مو که در مرحله استراحت هستند کاملا از بین بروند. اگر هنوز موهای زائد در بیکینی خود می بینید، نهمین جلسه خود را در ماه آینده برنامه ریزی کنید، در غیر این صورت جلسه نهم شما برای دو ماه آینده برنامه ریزی می شود.

جلسه نهم و دهم :

در این جلسات هر ماه یک بار تنظیم می شود، موهای ناخواسته ای که در مرحله استراحت هستند دوباره رشد کرده و لیزر آن ها را از بین می برد.

لیزر موهای زائد بدن چه عوارضی دارد ؟

بعد از لیزر امکان دارد عوارضی ایجاد شود که برخی از آن ها از عوارض طبیعی لیزر مانند قرمزی پوست، تورم و احساس گرما هستند. هرچه تاثیر لیزر روی پوست شما بهتر باشد، تورم یا ادم پوست بیشتر می شود و ظرف یک تا دو ساعت از بین می رود. ممکن است پوست شما پس از لیزر خشک یا پوسته پوسته شود. یکی از شایع ترین عوارض لیزر موهای زائد که ممکن است برای شما اتفاق بیفتد، سوختگی و تاول های پوستی است. اما این عارضه به ندرت پیش می آید و در صورت مراجعه به مرکز لیزر مناسب احتمال بروز این مشکل کم می شود.

برای کم شدن احتمال عوارض لیزر موهای زائد و خطرات ناشی از آن می توانید در اولین و مهمترین قدم به جستجوی مرکز و کلینیک لیزر موهای زائد مناسب بپردازید. اطمینان حاصل کنید که اپراتورهای هر کلینیک لیزر موهای زائد دانش کافی برای کار با هر دستگاه را دارند. کلینیک باید دارای متخصص پوست باشد. لوازم خانگی باید نو و به روز باشند و به طور مرتب نگهداری و تعمیر شوند. در حین لیزر موهای زائد حتما از اپراتور دستگاه بخواهید که چشمان شما را ببندد. استفاده از لیزر بدون عینک محافظ می تواند به چشم شما آسیب برساند.

مراقبت های قبل از لیزر موهای زائد

برای این که دچار خطرات و عوارض نشوید باید مراقبت هایی را انجام دهید. در ادامه با مراقبت های قبل از لیزر موهای زائد آشنا می شوید :

  • اگر از این داروهایی مانند آلفا هیدروکسی و بتا هیدروکسی، هیدروکینون، رتینول ها/رتینوئیدها، تازوراک و دیفرین استفاده می کنید، هفت روز قبل از لیزر استفاده از آن ها را متوقف کنید.
  • 24 ساعت قبل از لیزر، ناحیه مورد نظر را با تیغ اصلاح کنید تا اثری از مو باقی نماند.
  • دو هفته قبل از لیزر، لایه بردار را روی پوست خود قرار ندهید.
  • 3 روز قبل از لیزر در معرض نور خورشید قرار نگیرید.
  • برای رعایت بهداشت خود و مرکز لیزر با پوست تمیز به مرکز مراجعه کنید.
  • اگر پوست خود را برنزه کردید و به سولاریوم رفتید، نمی توانید لیزر را انجام دهید.
  • اگر آستانه درد شما پایین است، 30 تا 40 دقیقه قبل از لیزر، پوست خود را با کرم های بی حس کننده بی حس کنید. قبل از شروع لیزر مطمئن شوید که تمام کرم ها باید از روی پوست پاک شوند.

مراقبت های قبل از لیزر موهای زائد 

فاصله بین جلسات لیزر چقدر باید باشد ؟

برای اکثر افراد، بهتر است بین هر جلسه لیزر چهار تا هشت هفته فاصله داشته باشند و به طور کلی 6 جلسه برای نتایج مطلوب توصیه می شود. اما برای بهترین نتیجه، جلسات لیزر را بر اساس توصیه های متخصص برنامه ریزی کنید. عوامل مختلفی در تعیین فواصل بین جلسات لیزر نقش دارند، از جمله میزان رشد مو، ناحیه تحت درمان با لیزر و رنگ پوست. به طور کلی زمان ایده آل بین هر جلسه لیزر 40 تا 45 روز است.

لیزر موهای زائد در مردان :

مردان نسبت به زنان موهای پرپشت‌تری دارند زیرا تستسترون بیشتری در بدن خود دارند. به همین دلیل استفاده از لیزر موهای زائد برای آقایان توصیه می شود. مردان با استفاده از دستگاه های مختلف می توانند تمام نواحی بدن خود را لیزر کنند. به دلیل اینکه ضخامت موهای آقایان بیشتر است، لیزر موهای زائد بدن آن ها با قدرت بیشتری انجام می شود. پرکاربردترین نواحی لیزر مردانه کوتاه کردن ریش و گردن، لیزر موهای زائد سر، شانه ها و پشت و لیزر ناحیه بیکینی است.

بسیاری از مردان فکر می کنند موهای بدنشان بیش از حد متراکم و پر از مو است. به همین دلیل استفاده از لیزر باعث افزایش اعتماد به نفس آن ها می شود. یکی دیگر از دلایل ارتباط و محبوبیت لیزر موهای زائد برای مردان این است که اکثر آن ها در تراشیدن پوست خود و ایجاد زخم روی صورت خود مرتکب اشتباه شدند. یا بعد از تراشیدن صورت دچار خارش و جوش می شدند. لیزر صورت به مردان این امکان را می دهد که همیشه صورت اصلاح شده داشته باشند.

آیا لیزر موهای زائد درد دارد ؟

درد لیزر موهای زائد در مقایسه با درد اپیلاسیون بسیار کم است. بسیاری از افراد در حین لیزر موهای زائد فقط در ناحیه مورد نظر احساس سوزن سوزن شدن می کنند و بلافاصله پس از پایان نور لیزر درد از بین می رود. تحمل درد لیزر به آستانه تحمل درد شما بستگی دارد. برخی از افراد برای هیچ قسمتی از بدن خود از کرم های بی حس کننده استفاده نمی کنند. در حالی که برخی دیگر ترجیح می‌دهند از این کرم‌ها فقط در صورت لیزر کردن نواحی حساس مانند خط بیکینی استفاده کنند تا درد و ناراحتی در طول لیزر موهای زائد کم شود.

نتایج لیزر موهای زائد

پس از لیزر موهای زائد، موها بلافاصله نمی ریزند، اما چند روز تا چند هفته پس از اتمام تعداد جلسات لیزر، موها شروع به ریزش می کنند. به همین دلیل، درمان‌های مکرر ضروری است زیرا رشد مو و ریزش مو به طور طبیعی در یک چرخه اتفاق می‌افتد و لیزر درمانی با فولیکول های مو در مرحله رشد جدید بهترین کار را دارد. نتایج بسیار متفاوت است و پیش بینی آن دشوار است.

اکثر افراد تحت عمل حذف موهای زائد قرار می گیرند که چندین ماه طول می کشد و می تواند سال ها طول بکشد. اما لیزر موهای زائد در همه موارد ضامن حذف دائمی موهای زائد نیست. پس از لیزر، زمانی که موها دوباره رشد می کنند، رنگ آن ها به طور کلی ظریف تر و روشن تر می شود. به همین دلیل، برخی از افراد امکان دارد برای کم شدن رشد موهای ناخواسته در طولانی مدت به لیزرهای نگهدارنده نیاز داشته باشند.

نتایج لیزر موهای زائد 

کلام آخر

قبل از انجام این روش درباره مراحل لیزر موهای زائد تحقیق کنید و با آگاهی دست به انجام این روش بزنید. سعی کنید بهترین کلینیک و بهترین دکتر لیزر در شهرک غرب را برای جراحی انتخاب کنید. ممنون از این که تا آخر مقاله مراحل لیزر موهای زائد همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مراقبت های بعد از لیزر【سال 1401】❤

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست